Iznajmljivanje kluba

O nama

Iznajmljivanje kluba

Planiramo i organizujemo svečanosti više od 10 godina

Iznajmljivanje klubova je ideja koja je nastala još davne 2010. godine. Naime, okupili smo tim koji se profesionalno bavi organizacijom proslava i događaja u Beogradu. Naš glavni zadatak jeste vrhunska usluga, a naš najveći uspeh su zadovoljni klijenti. Godine iskustva samo približno govore o tome zašto treba da nam ukažete poverenje i posetite neki od naših klubova u Beogradu. Pratimo Vaše želje i zamisli!

Iznajmljivanje kluba

Iznajmljivanje prostora za organizaciju privatne ili javne žurke

Potreban Vam je klub za proslavu rođendana? Trk u našu galeriju (link) da izaberete koji od klubova najviše odgovara Vašim potrebama! Prostori za zabave koje iznajmljujemo su modernog enterijera i prijatnog ambijenta, a nalaze se u različitim delovima grada! Ukoliko Vam je potrebna pomoć u organizaciji ovog važnog dana, ne ustručavajte se da nas pozovete, jedva čekamo da Vas upoznamo, ugostimo u nekom od naših lokala i zajedno osmislimo ludu žurku!

Zašto izabrati nas

Pružamo najbolje usluge u gradu

Iznajmite svoj klub i stvorite nezaboravne trenutke za goste. Pružite vrhunski provod uz našu podršku i opremu. Rezervišite sada za nezaboravne događaje!

Najbolja zabava u gradu

Naši klubovi su sinonim za nezaboravne noći ispunjene muzikom, plesom i uzbuđenjem.

Raznolika muzička ponuda

Bez obzira na vaš muzički ukus, pronaći ćete nešto što vas inspiriše među našim DJ-evima.

Prijateljsko osoblje

Naša ekipa je tu da se pobrine da se osećate dobrodošlima i da vam pruži izvanrednu uslugu tokom celog vašeg boravka.

Vrhunski kokteli

Naši barmeni su majstori u pripremi koktela, tako da možete uživati u savršeno izbalansiranim ukusima.

Savršena atmosfera

Klubovi su dizajnirani tako da stvaraju posebnu atmosferu koja će vas povesti u svet bezbrižne zabave.

Bezbednost na prvom mestu

Brinemo o vašoj bezbednosti i poštujemo sva higijenska i bezbednosna pravila kako bismo vam omogućili opušten i siguran provod.

Iznajmljivanje kluba

Iznajmljivanje prostora za organizaciju privatne ili javne žurke

Spremate se da organizujete koorporativnu proslavu za čitavu firmu? Ili je možda u pitanju teambuilding? Bez obzira na to da li je u pitanju formalno ili neformalno okupljanje, novogodišnja proslava, godišnjica rada kompanije, maskembal ili jednostavno druženje - sve je na jednom mestu. Imamo mogućnost i želju da naš ambijent prilagodimo Vašim potrebama i idejama i kreiramo atmosferu u skladu sa povodom okupljanja! U potrazi si za prostorom koji će Vam obezbediti nezaboravan provod za Vaše devojačko ili momačko veče? Želite da iznajmite jedno mesto samo za Vaše društvo? Na vama je da okupite ekipu i ponesete dobro raspoloženje a u našem klubu Vas čeka sve ostalo!

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate i vaše slavlje će biti posebno!