Iznajmljivanje kluba

Piće

Uživajte u savršenim napicima na Vašem događaju

Naša misija je da vam obezbedimo nezaboravno iskustvo sa vrhunskim pićima na vašem događaju. Bez obzira na to da li planirate venčanje, korporativni skup, rođendansku zabavu ili bilo koju drugu priliku, naša usluga iznajmljivanja pića će dodati šarm i ukus vašem događaju.

Naša ponuda

Bogat izbor

Naša ponuda pića je raznovrsna i obuhvata sve, od klasičnih koktela, vina, šampanjaca do bezalkoholnih napitaka. Bez obzira na vaše preferencije, imamo piće koje će zadovoljiti sva nepca.

Prilagodljivost

Svaki događaj je jedinstven, i mi radimo zajedno sa vama kako bismo prilagodili našu ponudu vašim željama. Možete izabrati unapred definisane pakete pića ili stvoriti personalizovani izbor.

Iskusno osoblje

Naša ekipa je stručna i iskusna u pravilnom pripremanju pića i posluživanju gostiju. Vaš događaj će biti besprekorno izveden.

Prilagođene opcije

Pored pića, možemo vam ponuditi dodatke kao što su šoljice za kafu, čaše, šećer i mleko, i sve što je potrebno za potpunu uslugu.

Zašto izabrati nas

Pružamo najbolje usluge u gradu

Iznajmite svoj klub i stvorite nezaboravne trenutke za goste. Pružite vrhunski provod uz našu podršku i opremu. Rezervišite sada za nezaboravne događaje!

Najbolja zabava u gradu

Naši klubovi su sinonim za nezaboravne noći ispunjene muzikom, plesom i uzbuđenjem.

Raznolika muzička ponuda

Bez obzira na vaš muzički ukus, pronaći ćete nešto što vas inspiriše među našim DJ-evima.

Prijateljsko osoblje

Naša ekipa je tu da se pobrine da se osećate dobrodošlima i da vam pruži izvanrednu uslugu tokom celog vašeg boravka.

Vrhunski kokteli

Naši barmeni su majstori u pripremi koktela, tako da možete uživati u savršeno izbalansiranim ukusima.

Savršena atmosfera

Klubovi su dizajnirani tako da stvaraju posebnu atmosferu koja će vas povesti u svet bezbrižne zabave.

Bezbednost na prvom mestu

Brinemo o vašoj bezbednosti i poštujemo sva higijenska i bezbednosna pravila kako bismo vam omogućili opušten i siguran provod.

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate i vaše slavlje će biti posebno!

Cene pića na proslavama

Potrudili smo se da ponudimo veoma povoljne cene pića. U dogovoru sa Vama možemo prilagoditi asortiman pića sa Vašim potrebama

NORMAL

3€ po osobi

STANDARD

3,5€ po osobi

PREMIUM

5€ po osobi

Kontaktirajte nas

Planirate li venčanje, korporativni sastanak, rođendansku proslavu ili bilo koji drugi događaj? Obratite se nama i zajedno ćemo stvoriti savršeno kulinarsko iskustvo za vas i vaše goste. Kontaktirajte nas putem telefona, e-maila ili putem obrasca na našoj web stranici. Radujemo se što ćemo biti deo vašeg posebnog trenutka i stvoriti ukusne uspomene za vas!